Untuk yang cari Hammer Of Thor Malaysia, anda sudahpun berada ditempat yang betul. Hammer of thor asli dari Italy dan kami adalah pembekal hammer of thor untuk pasaran malaysia. Setiap minggu topup stok kerana ramai yang mengambil dari kami. Jika anda berkeinginan untuk menjadi lelaki sejati, anda sudah pun berada di tempat yang betul. Teruskan bacaan untuk fahami tentang kami di laman hammer of thor malaysia.

Seringkali bila pelawat mencari hammer of thor sahaja, akan menjumpai laman web dari oversea. Jadi carian hammer of thor malaysia adalah lebih spesifik untuk anda menjumpai laman ini. Maafkan saya sekiranya anda salah sangka tentang hammer of thor malaysia pada posting ini, kami merupakan pembekal hammer of thor italy di malaysia. Okey tutup cerita, seterusnya kita nak berbincang tentang apakah hammer of thor ni dan apa fungsinya yang dikatakan sebagai mampu bantu anda jadi lelaki sejati.

Apakah Hammer Of Thor?

Hammer of Thor ni adalah sejenis kapsul herba yang dimakan setiap hari. Pengambilannya adalah setiap hari kerana ia menawarkan proses penyembuhan kesihatan batin lelaki. Kebiasaannya, produk-produk ubat kuat yang dijual di pasaran hanya perlu diambil 1-2 jam sebelum bersama.

Akan tetapi pengguna herba hammer of thor ini perlu ambil setiap hari kerana ia bersifat seperti suppliment untuk lelaki dan bukan ubat kuat. Ubat kuat, ciri biasanya adalah dengan ambil sebiji, kesan tahan lama berkesan sehingga 3-7 hari. Ini adalah produk yang berbahaya yang menggunakan bahan kimia atau lebih teruk lagi menggunakan dadah terlarang.

Itu yang boleh tahan lama sampai 3-7 hari. Yang menghairankan, selepas 7 hari tiada lagi kesan tahan lama dirasai tanda dadah dalam badan dah kurang.

Jadi Hammer of Thor adalah suplimen berbentuk kapsul herba untuk kesihatan dalaman lelaki. Ia bukan ubat kuat dan sesuai digunakan lelaki bujang dan juga lelaki berkahwin.

 

Kegunaan & Fungsi Hammer Of Thor Malaysia

Berikut adalah fungsi hammer of thor :

  • Bantu atasi masalah zakar sukar keras dan sukar buat tusukan

Zakar sukar keras ni biasa bagi lelaki yang tiada libido. Libido ni bermaksud “tiada keinginan” nak bersama pasangan. Pertama dah lama tak sentuh, jadi keinginan tu tiada. Biasanya dialami oleh lelaki 40 tahun keatas. Ada juga situasi lelaki yang mengidap penyakit kencing manis, gagal untuk sentiasa keraskan zakar sewaktu bersama. Dengan hammer of thor, semua ini dapat diatasi.

  • Bantu tambah stamina dan sentiasa bertenaga

Ini juga masalah yang ramai lelaki berkahwin hadapi. Akibat stress bekerja dan kurang masa rehat menyebabkan aktiviti seksual anda juga terjejas. Ada isteri yang jenis pemalu, dia jenis tak minta bersama. Tapi kita tahu yang dia mahukan anda membelainya dan akhirnya berakhir dengan kenangan manis. Jadi masalah sebab terlalu kuat bekerja dan keinginan bersama menurun biasa berlaku.

Lagipun aktiviti seperti ini biasanya berlaku malam, setelah pulang kerja dan lepas anak – anak dah tidur. Akibat penat bekerja, ramai lelaki jadi tak larat untuk melakukan hubungan suami isteri. Hammer of thor akan dapat membantu anda mendapat stamina dan tenaga bak kuda walaupun dah tengah malam.

  • Bantu tahan lama

Hammer of thor malaysia bantu lelaki yang menghadapi masalah tahan lama. Terutamanya lelaki yang ingin berkahwin tahun ini tetapi malu nak dapatkan khidmat urut batin. Sebabnya tukang urut batin zaman sekarang dah advanced. Mereka pasang cctv supaya video pelanggan yang datang berurut batin dapat digunakann untuk promosi. Malah ada yang mengupload ke tumblr dan laman lucah lain.

Urut batin sebenarnya memang sangat baik untuk betulkan balik perjalanan darah ke zakar. Tukang urut biasanya akan urut zakar sampai ke celah kangkang. Urutan ni sangat menyakitkan terutama mereka yang pertama kali. Secara amnya, masalah sukar tahan lama adalah disebabkan angin yang halang perjalanan darah kezakar.

Anda dapat bertahan lama sekiranya pengedaran darah dalam zakar berlaku sempurna. Sempurna bermaksud, pengaliran darah dari pangkal zakar, pergi ke kawasan kepala zakar dan pulang semula ke pangkal zakar. Apa yang berlaku, darah yang melalui urat, akan mengelakkan zakar cepat panas dan ngilu. Bila zakar dah ngilu, itu yang terpancut.

Cara untuk memastikan aliran darah kezakar berlaku dengan sempurna adalah dengan pengambilan herba hammer of thor setiap hari. Ia akan kembangkan urat zakar anda. Saluran yang tidak tersumbat akan membawa air yang deras dan laju. Begitulah fungsi urat dan darah didalam badan kita. Dan dalam sesetengah keadaan ia dapat dibuktikan pada situasi zakar menjadi lambat ngilu disebabkan pengaliran darah dalam zakar yang laju tanpa halangan.

  • Bantu zakar hampir mati pucuk

Hammer of thor malaysia bantu segar dan kembangkan zakar lelaki, tingkatkan aliran darah ke zakar, tingkatkan keinginan bersama, tingkatkan stamina dan tenaga. Segala masalah yang saya sebutkan ini akan menghala kepada masalah mati pucuk. Dan masalah mati pucuk adalah ketakutan setiap lelaki. Apatah lagi kalau anda lelaki bujang yang bercadang nak kahwin. Boleh rosak impian anda nak meminang gadis pujaan hati.

Bagi yang dah berkahwin memang fahamlah dengan masalah rumah tangga yang satu ini. Itu yang berlaku rumah tangga retak seribu disebabkan suami gagal puaskan isteri. So dengan hammer of thor ni, semua masalah diatas hilang dan istilah mati pucuk takkan singgah dalam diari hidup anda.

Apa Lagi Masalah Yang Diselesaikan Oleh Hammer Of Thor?

Ini tentang lelaki yang ingin menambah saiz zakar. Nak besarkan zakar atau nak panjangkan zakar. Kami pembekal hammer of thor malaysia akan bantu anda dapatkan saiz idaman. Hanya dengan pengambilan sebiji sehari, semua masalah diatas hilang dan anda dapat bonus pemanjangan dan pembesaran zakar idaman.

  • Pembesaran dan Pemanjangan Zakar Berlaku

Anda akan dapati dengan mengambil herba hammer of thor akan memberikan kesan pembesaran dan pemanjangan zakar. Kesan besar dan panjang ini berlaku hampir sekata. Anda boleh membuat jadual perbandingan dengan ukur kepanjangan zakar dan ukur lilit saiz zakar semasa tegang.

Jadual ini anda buat sebulan sekali, jangan ukur hari – hari.. main jiwa pulak kang! Sebabnya pada bulan pertama, kesan pembesaran masih belum nampak ketara. Kebiasaannya selepas menggunakan herba hammer of thor selama 2 bulan, anda akan melihat kesan pemanjangan sebanyak 1cm.

Pada botol pertama, ada orang yang badannya cepat berikan tindak balas akan melihat adanya sedikit pembesaran tetapi tidak ketara. Sementara yang lain biasanya belum menunjukkan kesan pada bulan pertama. Anda kena ingat yang kapsul hammer of thor adalah suplimen untuk kesihatan lelaki, dan bukannya ubat kuat yang beri kesan serta – merta.

Sebenarnya ada cara yang boleh anda lakukan untuk mempercepatkan pemanjangan zakar. Iaitu dengan mengurut zakar dengan minyak lintah pada minggu terakhir setiap botol yang anda makan. Bila anda lihat kapsul hammer anda dah tinggal 7 biji, masa nilah anda pesan stok baharu dan mula urut zakar. Buat selama 7 hari berturut sebelum tidur malam.

Minyak lintah yang baik, biasanya akan kembangkan isi urat halus pada permukaan zakar. Jika sapu sahaja, ia menggemuk dan memanjang sedikit. Itu sudah cukup baik. Jika yang betul-betul kurang 5 inci, biasanya kena urut tarik kedepan. Cara ni isi yang menggemuk tadi akan susut sedikit dan ia dialihkan menjadi panjang. Cara ini anda boleh dapat sekitar 1 inci (2.5cm) dalam 2 bulan.

  • Hammer of thor juga tambah air mani dan pekatkan ia

Ingat saya nyatakan yang hammer of thor adalah supliment yang bantu kesihatan lelaki?

Yes, dan kenapa ia sangat sesuai bagi ramai lelaki, iaitu yang belum kahwin boleh guna, yang dah kahwin lagilah berguna. Bagi lelaki bujang, mereka kerap onani dan menyebabkan zakar mengalami masalah

“tau guna aje, tapi tak pandai jaga”

Masa nak kahwin nanti macam-macam nak kena baiki. Tu masalahnya, air mani juga boleh menjadi sedikit bagi lelaki yang kerap onani. Selain perlu kepanjangan zakar sekitar 4.5 inci supaya isteri boleh hamil, air mani yang mencukupi juga diperlukan. Kalau air mani sikit, zakar panjang dan besar mana pun takkan berlaku kehamilan.

Jadi kalau anda nak tambah anak, anda mestilah berada dalam keadaan tubuh badan yang sihat supaya kualiti benih yang dihasilkan kelak adalah benih yang cergas dan banyak. Masalah air mani kurang juga akan dibantu oleh hammer of thor capsule ini.

 

Dapatkan Disini : Hammer Of Thor Capsule

Itu adalah serba sedikit tentang fungsi yang ditawarkan oleh kapsul hammer of thor. Jika kebanyakkan produk membantu lelaki dengan 1-2 fungsi sahaja, tetapi dalam hammer of thor, ia bantu 3 fungsi utama iaitu kesihatan batin, penambah saiz zakar dan ketiga membantu banyak dan pekatkan air mani lelaki. Jika anda menghadapi masalah – masalah diatas, jangan segan dan malu untuk hubungi kami. Kami di hammer of thor malaysia akan berusaha bantu anda jadi lelaki sejati.