Tips cara pakai hammer of thor ini ditulis supaya pengguna hammer of thor malaysia dapat mengetahui cara sebenar untuk memaksimumkan kesan baiknya. Untuk pengetahuan anda, kami merupakan pembekal hammer of thor original di Malaysia. Anda boleh dapatkan stok hammer of thor dalam masa beberapa jam sahaja dari masa anda whatsapp kami.

 

Tips Cara Pakai Hammer Of Thor Italy

Perkara pertama yang anda kena faham sebelum anda nak tahu cara pakai hammer of thor ni ialah kena pastikan anda membeli stok HOT yang original. Kalau anda guna fake hammer of thor seperti Forex Hammer Of Thor maka ia tidak akan berkesan sama sekali.

 

Jadi sila pastikan hammer of thor yang anda beli adalah original. Jika tidak tiada maknynya untuk anda teruskan bacaan selain mahu mendapatkan stok hammer of thor original dari kami. Barulah apa yang diceritakan disini, memberi kesan sama.

Tips cara guna atau cara pakai hammer of thor ni merupakan hasil penggunaan admin dahulu. Sebelum admin jual sesuatu produk, admin akan test dulu. Badan admin selalunya mudah untuk detect sekiranya sesuatu produk mempunyai bahan terlarang.

Dengan Hammer Of Thor Italy memang cergas badan, boleh guna bila – bila masa diperlukan. Seperti dalam post Pembekal Hammer Of Thor Malaysia, admin ada nyatakan yang hammer of thor ini adalah bersifat suppliment. Ia bukan ubat kuat seperti yang dinyatakan oleh sesetengah penjual.

Suppliment Untuk Apa?

Hammer Of Thor Original diramu dengan bahan – bahan terpilih dengan ciri herba lembut dan tidak terlalu kuat. Antara fungsi yang ditawarkan oleh Hammer Of Thor Capsule adalah:

  1. Bantu Besarkan Zakar
  2. Bantu Keraskan Zakar
  3. Mudah Buat Tusukan
  4. Bantu Tahan Lama
  5. Zakar Lambat Ngilu
  6. Bantu Tingkatkan Stamina
  7. Beri Tenaga Tambahan
  8. Tingkatkan Keinginan Bersama
  9. Tambah Air Mani

Jadi Hammer Of Thor Original ini walaupun ada ciri – ciri ubat kuat, tetapi setelah menggunakannya, anda akan dapati ia adalah berbentuk suppliment. Ini kerana pengambilannya adalah setiap hari supaya ia dapat melakukan perawatan tubuh badan.

Berbanding ubat kuat, anda makan. Lepas sejam dah boleh tahan lama sampai sejam.

Itu adalah ciri ubat kuat.Lagi satu, ciri – ciri ubat kuat adalah semasa mengambilnya sahaja barulah anda dapat kesan baik diatas. Ia tidak bersifat merawat, tetapi cuma kesan kuat sementara sahaja.

Berbanding Hammer Of Thor Italy, ia bersifat merawat masalah kelelakian. Jadi perkara pertama yang anda kena tahu, hammer of thor sebenarnya adalah suppliment yang khas untuk memperbaik fungsi khas tubuh badan lelaki dan bukan ubat kuat.

Bagaimana Hammer Of Thor Bertindak Keatas Tubuh Badan?

Cara pakai hammer of thor ni mudah sekali iaitu dengan mengambil sebiji setiap pagi. Sebaiknya setengah jam ke sejam selepas sarapan. Jika waktu sarapan anda mengambil minuman seperti teh, kopi dan bersusu, kesan baik hammer of thor capsule akan berkurangan.

Selain itu, ia juga beri kesan sampingan kepada sesetengah orang. Terutama yang mempunyai masalah dengan perut.

Kesan Sampingan Hammer Of Thor

Kesan sampingan hammer of thor ini boleh dielakkan sekiranya anda mengamalkan tips yang kami beri dibawah.

Antara sintom yang biasa dirasai bila anda mengambil herba hammer of thor adalah:

  1. Loya
  2. Pedih ulu hati
  3. Tak sedap perut

Diatas, kesan sampingan Hammer of Thor memang berlaku tetapi sekiranya pengambilannya tidak dijarakkan. Kalau sarapan minum kopi, teh dan susu, jarakkan sehingga 2 jam dari lepas sarapan.

Anda boleh tukar pengambilan teh, kopi dan susu kepada minuman berikut untuk sarapan

  1. Air Masak
  2. Jus
  3. Sirap

Dengan cara ini, masalah loya, pedih hulu hati dan tidak sedap perut takkan terjadi. Satu lagi tips yang baik diamalkan adalah pengambilan air masak yang banyak. Minum 3 botol 1.5 liter air setiap hari. Kalau lebih lagi bagus.

Kesan Baik Amal Air Masak Semasa Makan Hammer Of Thor

  1. Cepat tunjukkan kesan pemulihan batin lelaki
  2. Toksik yang mendap dalam badan akan ditolak keluar dengan mudah
  3. Cepat membesarkan zakar

Kadang – kala ada juga mereka yang mengadu sakit kepala, pening dan rasa nak demam. Hal ini disebabkan anda jenis kurang minum air. Ditambah dengan pengambilan hammer of thor yang mengeluarkan toksin dari badan, toksin ini akan berkumpul dalam darah.

HANYA dengan meminum banyak air masak, barulah toksin ini dapat dikeluarkan melalui peluh, air kencing dan najis.

Saya mendapati jika anda mengambil apa – apa kapsul herba seperti ini memang berlaku kesan sampingan sementara seperti ini. Kebiasaannya, selepas 3 ke 5 hari anda akan mula sedar yang badan rasa lebih sedap, ringan, berstamina untuk buat berbagai kerja dan bertenaga walaupun dah tengah malam.

Sekiranya anda mendengar tentang produk yang tidak mempunyai kesan sampingan, jangan percaya bulat – bulat. Semua orang tidak boleh lari dari mendapat kesan sampingan sementara semasa awal pengambilan sesuatu produk.

Cara Pakai Hammer Of Thor Sebenar Untuk Kesan Terbaik

Jadi disini saya rumuskan semula, amalan yang baik dalam cubaan mendapatkan saiz zakar yang besar, panjang, kuat, keras dan tahan lama dengan hammer of thor italy.

  • Minum banyak air masak
  • Masa ambil HOT, teh, kopi dan bersusu jarakkan 2 jam sebelum dan 2 jam selepas makan HOT
  • Masa ambil HOT juga perlulah sama setiap hari. Jangan harini jam 9 pagi, esok 8 malam, lusa 12 tengah hari. Cara macam ni, saiz zakar takkan membesar
  • Satu lagi tips hangat adalah senaman naik tangga sangat baik bagi mereka yang ingin segera besarkan zakar kerana senaman ini bantu pergerakan urat kaki yang bersambung pada tapak zakar.

Jika anda lakukan perkara diatas, barulah anda akan mendapat semua kesan baik hammer of thor. Untuk lelaki yang mempunyai saiz zakar sempurna, dan mengambil hot untuk tujuan seksual pun kena makan setiap hari dan ikut time.

Kesan tahan lama dan kekerasan zakar yang dialami akan berangsur – angsur menjadi lebih baik prestasinya. Pertama kali guna hammer of thor, anda akan mendapat tahan lama yang lebih sedikit dari biasa. Kebiasaannya masa bersama akan bertambah sedikit demi sedikit. Kalau sampai 1 jam, biasanya kerana anda dah guna lebih dari 2 botol.

Tips ini sangat baik supaya anda tidak sewenangnya melanggar pantang seperti makan tidak ikut turutan yang betul. Saya hanya menunjukkan cara – cara supaya anda mendapat semua kesan baik hammer of thor. Namun anda juga yang nak kena lakukannya.

Jom Baca : Cara Semak Perbezaan Hammer Of Thor Original Dan Tiruan

Kami ucapkan selamat berjaya dalam cubaan mendapatakan saiz zakar idaman dan jadi kegilaan isteri. Itu adalah serba sedikit cara pakai hammer of thor yang anda cari. Semoga perkongsian ini beri manfaat.