Urut batin lelaki, benarkah ia solusi bagi masalah lemah tenaga batin dan mati pucuk? Jom ikuti kupasan kami tentang urutan batin lelaki, adakah ia sahih atau sekadar mencari keuntungan.

Urut Batin Solusi Bahagia?

Sering kali dilihat dalam majalah dan akhbar tabloid tentang service urut batin lelaki yang dipercayai dapat sembuhkan mati pucuk. Hal ini seringkali menjadi perdebatan antara lelaki yang menghadapi masalah ini. Bagi mereka yang sedang berhadapan dengan masalah lemah tenaga batin dan juga mati pucuk, melihat ia sebagai jalan keluar masalah mereka. Namun sejauh mana keberkesanan rawatan urutan batin ini masih menjadi persoalan.

Kami di web Hammer Thor akan merungkaikan persoalan ini supaya anda lebih jelas. Kerana kos rawatan mati pucuk bukan sedikit harga yang dikenakan. Anda pasti nak kena lihat dari pelbagai sudut supaya tidak menjadi mangsa kepada mereka yang hanya mahu mengambil kesempatan diatas masalah yang terjadi.

Apakah Masalah Lemah Tenaga Batin?

Masalah lemah tenaga batin sering kali dikaitkan dengan keadaan yang mana seseorang lelaki tidak dapat memuaskan pasangannya.

Antara perkara yang sering terjadi adalah seperti berikut:

  • Zakar kurang keras
  • Keinginan bersama yang rendah
  • Sering pancut awal dan kurang 5 minit masa mendayung
  • Sering tidak bermaya atau tiada stamina
  • Gagal puaskan pasangan anda

Diatas merupakan sintom – sintom lemah tenaga batin yang mana jika tidak segera diubati, akan menyebabkan berlakunya masalah yang lebih teruk iaitu mati pucuk.

Apakah Masalah Mati Pucuk

Masalah mati pucuk pula adalah keadaan zakar sudah tidak berfungsi. Zakar lelaki langsung tidak boleh mengeras dan dalam sesetengah keadaan ia mungkin keras selama seminit atau kurang dan kemudian tidak bangkit lagi.

Masalah mati pucuk sering kali berlaku akibat faktor berikut:

  • Gaya hidup dan pemakanan yang tidak sihat
  • Komplikasi dari penyakit lain
  • Kecederaan anggota zakar
  • Faktor usia

Terdapat 2 situasi mati pucuk, iaitu zakar boleh mengeras sedikit tetapi kurang 1 minit dan zakar langsung tidak boleh dikeraskan.

Dalam situasi zakar boleh mengeras sedikit, ia biasanya adalah masalah mati pucuk yang baru terjadi. Mungkin kurang dari setahun. Ia boleh disebabkan oleh faktor usia yang telah meningkat melebihi 60 tahun. Jika anda menghadapi masalah ini. Masalah mati pucuk baru, boleh disembuhkan melalui dua kaedah yang perlu diamalkan serentak.

Iaitu anda perlu mendapatkan khidmat urut batin lelaki dan masa sama mengambil suplimen seperti Hammer Thor Capsule. Ini dapat membantu zakar lelaki supaya lebih cergas dan dapat bangun semasa diperlukan.

Masalah kedua adalah mati pucuk selamanya yang mungkin disebabkan kecederaan anggota zakar, masalah urat saraf dan komplikasi dari penyakit lain seperti kencing manis.

Apakah Penyakit Kencing Manis @ Diabetes

Penyakit kencing manis biasanya menyerang lelaki yang berusia 40 tahun keatas kerana pada masa usia ini, kekebalan sistem tubuh melawan penyakit semakin berkurangan. Ditambah dengan gaya hidup yang sukakan makanan dan minuman bergula serta kurang bersenam.

Apabila penyakit kencing manis menyerang, biasanya disebabkan organ pankreas yang bertindak membekalkan insulin didalam badan sudah kurang kesannya. Insulin ini kerjanya adalah menukarkan gula yang diambil menjadi tenaga. Akan tetapi kerana faktor usia, insulin yang dihasilkan sudah berkurangan atau ia sudah tidak berkesan keatas gula yang diambil.

Akibatnya gula yang tidak ditukarkan menjadi tenaga akan berkumpul didalam darah. Sebenarnya gula ini masih diperlukan oleh badan manusia, namun tidak seharusnya melebihi bacaan sehingga 7. Jika kurang gula pun tidak boleh kerana badan kita sememangnya memerlukan gula.

Anda perlu maintain jumlah bacaan gula sebanyak 4 hingga 7. Sekiranya kurang dari 4, badan akan menjadi lemah dan boleh menyebabkan koma dan kematian. Lebih dari bacaan 7 ini bermakna anda mungkin menghadapi masalah kencing manis.

Namun ujian yang berterusan diperlukan seperti mengambil bacaan gula 2 kali sehari sehingga 3 ke 7 hari. Katakan selama 7 hari bacaan gula anda sentiasa melebihi angka 7, ini bermakna anda telah mendapat penyakit kencing manis.

Bila kandungan gula berlebihan dalam darah, ia akan menjadikan masalah kerosakan saraf berlaku. Dimasa inilah anda akan mulai sedar yang masalah lemah tenaga batin mulai menunjukkan sintomnya. Saraf ini terjejas pada keseluruhan badan dan juga pada kawasan urat saraf zakar. Itu yang menyebabkan zakar jadi sukar untuk mengeras.

Pada masa inilah masalah lemah tenaga batin dan mati pucuk boleh berlaku. Urut batin adalah salah satu cara untuk mengembalikan kesihatan anggota zakar.

Kekerapan Melakukan Urutan Batin Untuk Pesakit Kencing Manis

Kekerapan urutan batin untuk pesakit kencing manis ni saya suka pecahkan ia kepada 2. Pertama semasa baru mendapat penyakit kencing manis. Pada masa ini kesihatan batin masih baru dan belum menunjukkan tanda – tanda masalah besar.

Jika keadaan ini berlaku kepada anda, adalah disarankan urut batin sekali setiap 6 bulan. Ini akan dapat maintainkan kesihatan batin anda dan mampu untuk tahan lama semasa aktiviti diranjang. Pada masa ini anda mungkin belum betul – betul merasai perubahan pada prestasi seks anda. Namun lama kelamaan anda pasti akan menyedari yang kesihatan batin anda mulai terjejas.

Keadaan kedua pula adalah bagi mereka yang sudah lama menghidap penyakit kencing manis dan jarang atau tidak pernah mendapatkan khidmat urut batin. Dalam keadaan ini masalah batin sudah seakan terlewat untuk diubati.

Anda mungkin merasakan yang zakar menjadi kurang keras, sukar buat tusukan dan juga zakar hilang ketegangan semasa sedang mendayung. Apabila anda membuat urut batin, anda perlu melalui beberapa kali proses urutan batin iaitu sekali setiap bulan sebaiknya.

Anda juga boleh mengikut saranan tukang urut batin yang biasanya menyarankan anda membuat beberapa kali urutan dalam masa yang ditetapkan, contohnya 3 kali atau pada setiap minggu. Cara ini membolehkan tukang urut memantau keadaan lemah tenaga batin yang anda hadapi.

Tukang urut batin akan memberi penekanan yang lebih untuk menjadikan urat saraf yang terjejas terutama pada kawasan zakar supaya ia mampu beraksi semasa bersama pasangan.

Dalam situasi ini masalah lemah tenaga batin pasti dapat dimaintain. Pada masa yang sama, penggunaan herba dari kapsul hammer thor juga sangat membantu bagi menambah keintiman semasa bersama. Anda boleh mendapat penambahan tenaga dan stamina serta kekerasan zakar yang berterusan.

Apabila anda mengunjungi pusat urut batin, tukang urut biasanya akan membekalkan anda dengan produk mereka sendiri yang terdiri dari akar kayu yang perlu direbus dan diminum setiap hari. Orang lelaki ni biasanya dia rajin mula – mula je, selepas itu mereka malas nak buat rutin ini kerana mengambil masa.

Jadi untuk penyelesaian segera, penggunaan kapsul hammer thor dapat memudah cara dengan hanya mengambil sebiji setiap hari supaya masalah lemah tenaga batin yang dihadapi dapat diatasi. Dengan menggunakan hammer of thor yang berterusan, masalah lemah tenaga batin seakan tidak wujud kerana badan anda sudah diperkasakan dengan herba yang ternyata dapat mengembalikan kesihatan batin dan asmara yang berpanjangan.

Bagi lelaki yang menghadapi masalah mati pucuk, kebiasaannya ini sudah di tahap kronik yang mana agak mustahil ia boleh disembuhkan. Walau bagaimanapun, seandainya zakar anda boleh mengeras sekejap – sekejap, masalah ini masih boleh dibantu. Tetapi tidak untuk mereka yang sudah lama zakarnya tidak bangun.

Secara amnya, masalah lemah tenaga batin memang boleh dirawat dengan cara urut batin lelaki. Begitu juga bagi mereka yang baru terkena mati pucuk masih boleh berikthiar supaya kesihatan zakar dan batin anda boleh dikembalikan.

Malu Nak Urut Batin? – Jom Dapatkan Hammer Thor Kapsul Untuk Segarkan Masalah Batin Anda

Jom Baca : Ketahui Bahaya Ubat Kuat Tahan Lama

Manakala untuk mereka yang telah lama menghadapi masalah mati pucuk yang sudah lama, urut batin adalah salah satu keadah untuk berikhtiar, keberkesanannya tidak dapat dipastikan. Kesimpulannya sekiranya anda mulai mendapat kesan – kesan zakar menunjukkan tanda lemah tenaga batin, saat ini urut batin adalah solusi terbaik yang harus anda masukkan sebagai rutin setiap bulan bagi yang kronik dan setiap 6 bulan bagi yang masih baru.