Ingin panjangkan zakar? Harini kami nak kongsi cara panjangkan zakar lelaki yang mudah dilakukan. Anda pasti berpuas hati setelah mengikuti petua panjangkan zakar lelaki dari blog Hammer Thor ini.

Mengidamkan batang zakar panjang adalah impian setiap lelaki. Bagi lelaki berkahwin, prestasi seksual dan keinginan membahagiakan golongan isteri adalah motif utama. Tambah lagi apabila zakar panjang dapat mencapai ketitik G-spot isteri yang paling dalam. Lantas memberikan kepuasan yang lebih lagi dalam hubungan suami isteri.

Cara Panjangkan Zakar

Cara panjangkan batang zakar lelaki yang ingin dikongsi ini mudah dilakukan. Kami akan menyentuh 3 kaedah panjangkan zakar lelaki. Selain itu dengan teknik yang diajar ini, ia juga berupaya menambah diameter atau besarkan zakar dengan berkesan. Tanpa berlengah, jom kita ikuti teknik panjangkan zakar ini.

Panjangkan Zakar Dengan Teknik Urutan

Cara urutan zakar memang sudah tidak asing bagi tujuan memanjangkan zakar lelaki. Hal ini memang ternyata ada kebenarannya kerana kaedah mengurut zakar telah dipraktikkan sejak zaman dulukala lagi.

Terdapat berbagai cara panjangkan zakar dengan urutan. Kaedah pertama disebut Urut Jelqing. Teknik urutan jelqing ing telah digunakan oleh orang arab sudan yang telah dibuktikan mempunyai zakar terpanjang didunia.

Teknik urutan zakar ini perlulah menggunakan minyak urut zakar seperti minyak lintah atau yang lain – lain juga. Ia berupaya untuk memanjangkan zakar lelaki kerana didalam minyak urut zakar seperti ini mengandungi bahan aktif yang dapat menambah dan merupakan perawatan untuk zakar lelaki.

Kami ada sediakan video cara urut panjangkan zakar seperti dibawah

Kaedah urut panjangkan zakar ini disebut “Wet Jelq” yang mana cara terbaik adalah perlu dilakukan dengan melurutkan dahulu kulit zakar menggunakan sebelah tangan sementara sebelah tangan lagi membuat “OK Grip” dari pangkal zakar hingga takuk kepala zakar.

Seperti gambar, anda perlulah membuat ok grip ini bermula pada pangkal zakar. Pastikan yang anda cekam zakar anda ketat sedikit supaya isi didalam zakar dapat diurut dan ditolak supaya memanjang.

Jika menginginkan hasil yang lebih cepat, anda boleh mengambil pil hammer thor terlebih dahulu. Kelebihannya pula adalah kerana pil hammer thor bertindak membina isi didalam zakar. Apabila zakar telah membesar, urutan jelq ini akan mengalihkan isi zakar supaya mendapat pemanjangan.

Penggunaan Hammer Thor memang terbukti dapat menambah saiz zakar sekitar 5mm ke 1cm sebulan. Penambahan ini jika diikutkan memanglah tidak banyak. Akan tetapi kelebihannya isi zakar bertambah dan apabila diurut, anda lebih mudah mendapat pemanjangan zakar yang diingini.

Berbanding jika hanya mengurut sahaja tanpa makan kapsul hammer thor, anda hanya memanjangkan isi zakar yang sedia ada sahaja. Sampai satu tahap, pemanjangan zakar akan terhenti apabila tiada lagi isi zakar yang boleh dialih menjadi panjang.

Akan tetapi dengan kapsul hammer thor yang bertindak membina isi zakar, setiap bulan apabila anda melakukan urutan panjangkan zakar, akan sentiasa ada isi yang boleh dialih jadi memanjang.

Panjangkan Zakar Dengan Urut Dan Makan Hammer Thor Capsule

Kaedah yang betul dalam melakukannya adalah dengan makan hammer thor capsules selama 3 minggu. Kebiasaannya apabila anda makan hammer thor ia akan bina isi, padatkan zakar sebelum membesar. Dalam 3 minggu (20 hari) anda akan lihat saiz zakar akan bertambah besar sedikit.

harga hammer of thor original

Masa inilah waktu yang paling sesuai untuk urut zakar dengan menggunakan teknik urut panjangkan zakar diatas. Pada hari ke 21 hingga hari ke 30 anda makan hammer thor capsules, anda perlu urut zakar selama 15 minit sebelum tidur.

Pada waktu malam adalah waktu yang paling baik untuk mengurut zakar kerana otot – otot sedang dalam keadaan rehat, dan kesan pemanjangan boleh berlaku dengan cepat.

Apabila anda mengurut zakar dengan minyak lintah, isi zakar yang membesar hasil dari makan hammer thor akan dialihkan menjadi panjang. Dengan cara ini anda akan mendapat penambahan sebanyak 2cm sebulan.

Apabila masuk pada botol baru, anda tidak perlu sambung urut zakar lagi, sebaliknya hanya perlu tumpukan makan hammer thor untuk 3 minggu lagi supaya isi zakar yang baru dapat bertambah dahulu. Kemudian pada hari ke 21 hingga ke 30 (botol kedua) barulah dilakukan rutin sama urut jelging ini.

Ini sebenarnya adalah cara cepat untuk memanjangkan zakar anda. Anda perlulah fokus melakukan proses pemanjangan ini terlebih dahulu. Katakan anda mahu menambah panjang zakar sebanyak 2 inci (5cm), anda perlu buat kaedah ini dengan memakan hammer thor sebanyak 3 botol tanpa henti.

Dengan 3 botol anda boleh mendapat sekitar 6cm pemanjangan zakar. Kemudian untuk nak besarkan zakar, anda hanya perlu makan hammer thor dan minyak lintah hanya perlu disapukan keseluruhan batang zakar seminggu sekali. Tetapi tidak perlu urut jelq. Cara ini ia akan bantu gemukkan isi zakar anda.

Namun anda perlulah lakukan proses mendapatkan pemanjangan zakar terlebih dahulu, kerana apabila anda urut jelq, isi zakar anda akan dialihkan menjadi panjang. Jadi anda perlu buat satu – satu dahulu iaitu panjangkan zakar guna beberapa botol dahulu. Setelah dah dapat panjangkan zakar barulah anda buat untuk besarkan zakar yang juga memerlukan beberapa botol hammer of thor lagi.

Panjangkan Zakar Dengan Mengepit Batang Zakar Ke Celah Kangkang

 

Dalam video kedua ini anda boleh melakukan senaman dengan mengepit batang zakar kecelah kangkang selama 30 saat. Buat berulang – kali setiap hari. Ia tidak memerlukan anda untuk urut atau sapukan sebarang minyak. Tetapi ia mampu untuk panjangkan zakar anda.

Itu adalah sedikit sebanyak perkongsian kami iaitu melalui 3 cara panjangkan zakar lelaki. Yang mula – mula tadi adalah dengan membuat urutan jelqing sahaja. Cara ini perlu ketekunan dan dilakukan setiap hari untuk perolehi hasil yang berkekalan.

Kaedah kedua panjangkan zakar adalah dengan makan kapsul hammer thor dan pada hari ke 20 hingga 30 barulah diurut jelqing. Cara ini hasilnya lebih memberangsangkan tetapi tidak memerlukan anda urut zakar setiap hari, hanya 10 hari terakhir makan hammer thor capsul sudah memadai untuk mendapat hasil yang kekal dan konsistan.

Jom Dapatkan Hammer Thor Disini

Baca Juga Tips Urut Batin Disini

Kaedah ketiga panjangkan zakar adalah dengan kaedah mengepit batang zakar ke celah kangkang. Kaedah ini juga sangat berkesan untuk dilakukan bagi yang tiada minyak lintah. Dengan melakukan regangan zakar, insyaallah impian memiliki zakar panjang pasti tercapai. Terima kasih kerana sudi baca tips panjangkan zakar kami.